Capitano lepedék és fogszuvasodás elleni fogkrém

1 115 Ft Bruttó ár

Capitano lepedék és fogszuvasodás elleni fogkrém
Frissesség és napi fogápolás
Mennyiség: 75 ml
Made in Italy

Kategória:

Capitano lepedék és fogszuvasodás elleni fogkrém

Capitano lepedék és fogszuvasodás elleni fogkrém
PLACCA E CARIE – Lepedék és fogszuvasodás ellen
Frissesség és napi fogápolás
A legjobb megoldás a lepedék és a fogszuvasodás ellen
Segíti a szájüreg alapos tisztítását, valamint hatékony védelmet nyújt a lepedék és a fogszuvasodás ellen. Ezenkívül két fluorid só jelenléte segíti a fogzománc remineralizálását.
75 ml-es és 100 ml-es tubusban kapható.

Biztonság
Innovatív megoldások, amelyek biztonságos szájhigiéniát biztosítanak az egész család számára
A Pasta del Capitano fogkrémek olyan készítményeket kínálnak, amelyek különösen ügyelnek a biztonságra a szájhigiénia területén, mint például a cink alapú molekula, a kizárólag szabadalmaztatott Sulfetal Zn®. Ez az innovatív megoldás lehetővé tette számunkra, hogy formaldehiddel eltávolítsuk a triklozánt, az SLS-t (nátrium-lauril-szulfátot), a parabéneket és a tartósítószereket. Minden fogkrém tartalmaz Certified Organic Peppermint, egy értékes természetes eredetű összetevőt, amely garantálja a biztonságos szájhigiéniát az egész család számára.

Minőség
Az innováció, a minőség és a kutatás a legfontosabb értékeink
Az évek során a Pasta del Capitano termékek úgy fejlődtek, hogy reagáljanak a szájhigiénia terén változó szokásokra, de mindig is összhangban álltak azzal a küldetéssel, hogy a lehető legjobb termékminőséget, innovációt, kutatást és átláthatóságot biztosítsák. Jellemzők, amelyek megkülönböztetik az egyedi és megbízható márkát.

Olaszországban készült
1905 óta gondoskodunk az olasz mosolyról
A Pasta del Capitano 1905-ben született a Ciccarelli család gyógyszertárában, és igazi forradalmat jelentett a napi szájhigiéniában. Egy fogkrém és nem por, egy innovatív termék, amelyet speciális formulák alapján kutattak, gondossággal, gyógyszerészeti szigorral és össz-olasz szenvedéllyel, ami a minőség és az érték szinonimája. Egy érték, amely a mai napig változatlan maradt.

Made in Italy

Importőr – Vezérképviselet